Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Those Who Remain Türkçe yama

05.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Those Who Remain. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iNFECTiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Those Who Remain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Kalanlar, karanlık, dokunaklı bir psikolojik gerilim filmi. Oyunda, The Vanishing of Ethan Carter veya Kholattakine benzer şekilde, dünyayı birinci şahıs bakış açısıyla gözlemliyoruz.

İndirme sayısı:
8400
Yayın yılı:
2023





Those Who Remain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Those Who Remain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Those Who Remain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Those Who Remain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Those Who Remain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Those Who Remain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ad Infinitum, Berlin merkezli Hekate stüdyosunun ilk oyunudur. Bu, travma geçirmiş bir Alman askerinin bakış açısıyla bize Birinci Dünya Savaşını gösteren birinci şahıs, psikolojik bir korku oyunudur.
Vanishing Realms: Rite of Steel for PC, Steam VR ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş birinci şahıs perspektif aksiyon RPGsidir.
Witchfire for PC, The Vanishing of Ethan Carter adlı macera oyunuyla tanınan Polonyalı stüdyo The Astronautsun ikinci oyunudur.
You Will (Not) Remain, Cthulhu mitolojisinden ilham alan bir 2.5D keşif oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için The Vanishing of Ethan Carter, Polonyada oyun geliştirme için büyük anlamı olan Adrian Chmielarz tarafından yönetilen Varşova Astronauts stüdyosu tarafından yaratılan orijinal
Yorumlar
Yorum ekle