Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Witchfire Türkçe yama

22.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Witchfire. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Witchfire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Witchfire for PC, The Vanishing of Ethan Carter adlı macera oyunuyla tanınan Polonyalı stüdyo The Astronautsun ikinci oyunudur. Başlık, karanlık bir fantezi birinci şahıs nişancıdır.

İndirme sayısı:
8399
Yayın yılı:
2023





Witchfire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Witchfire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Witchfire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Witchfire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Witchfire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Witchfire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vanishing Realms: Rite of Steel for PC, Steam VR ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş birinci şahıs perspektif aksiyon RPGsidir.
Cate West - The Vanishing Files Tür: Hidden Objects The Vanishing Files adlı bir dizi çözülemez suç şehri felç etti.
Final Form, birinci şahıs bir bilim kurgu nişancı oyunudur. Proje, Ruiner oyunuyla tanınan Polonyalı bir stüdyo olan Reikon Games tarafından geliştirildi.
PC, PS4 ve XONE için The Vanishing of Ethan Carter, Polonyada oyun geliştirme için büyük anlamı olan Adrian Chmielarz tarafından yönetilen Varşova Astronauts stüdyosu tarafından yaratılan orijinal
Kalanlar, karanlık, dokunaklı bir psikolojik gerilim filmi. Oyunda, The Vanishing of Ethan Carter veya Kholattakine benzer şekilde, dünyayı birinci şahıs bakış açısıyla gözlemliyoruz.
Yorumlar
Yorum ekle