Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Vanishing of Ethan Carter Türkçe yama

02.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Vanishing of Ethan Carter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Vanishing of Ethan Carter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için The Vanishing of Ethan Carter, Polonyada oyun geliştirme için büyük anlamı olan Adrian Chmielarz tarafından yönetilen Varşova Astronauts stüdyosu tarafından yaratılan orijinal bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9195
Yayın yılı:
2014





The Vanishing of Ethan Carter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Vanishing of Ethan Carter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Vanishing of Ethan Carter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Vanishing of Ethan Carter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Vanishing of Ethan Carter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Vanishing of Ethan Carter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vanishing Realms: Rite of Steel for PC, Steam VR ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş birinci şahıs perspektif aksiyon RPGsidir.
Cate West - The Vanishing Files Tür: Hidden Objects The Vanishing Files adlı bir dizi çözülemez suç şehri felç etti.
Witchfire for PC, The Vanishing of Ethan Carter adlı macera oyunuyla tanınan Polonyalı stüdyo The Astronautsun ikinci oyunudur.
Arabanızda bir şey bıraktıktan sonra bir otostopçu ortadan kaybolur!
Kalanlar, karanlık, dokunaklı bir psikolojik gerilim filmi. Oyunda, The Vanishing of Ethan Carter veya Kholattakine benzer şekilde, dünyayı birinci şahıs bakış açısıyla gözlemliyoruz.
Yorumlar
Yorum ekle