Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vanishing Realms Türkçe yama

16.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Vanishing Realms. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TMG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Vanishing Realms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Vanishing Realms: Rite of Steel for PC, Steam VR ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş birinci şahıs perspektif aksiyon RPGsidir.

İndirme sayısı:
8865
Yayın yılı:
2019





Vanishing Realms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vanishing Realms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vanishing Realms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vanishing Realms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vanishing Realms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vanishing Realms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Cate West - The Vanishing Files Tür: Hidden Objects The Vanishing Files adlı bir dizi çözülemez suç şehri felç etti.
Arabanızda bir şey bıraktıktan sonra bir otostopçu ortadan kaybolur!
PC, PS4 ve XONE için The Vanishing of Ethan Carter, Polonyada oyun geliştirme için büyük anlamı olan Adrian Chmielarz tarafından yönetilen Varşova Astronauts stüdyosu tarafından yaratılan orijinal
Yorumlar
Yorum ekle