Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battle Realms Legends Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Battle Realms Legends. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battle Realms Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.

İndirme sayısı:
10045
Yayın yılı:
2023





Battle Realms Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battle Realms Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battle Realms Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battle Realms Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battle Realms Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battle Realms Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Battle Realms, eski Command and Conquer yapımcısı Ed Del Castillo tarafından yönetilen geliştirme stüdyosu Liquid Entertainmentın fantezi gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Zoids ürünleri özellikle Japonyada popülerdir. Burada plastik maketlerle uğraşıyoruz, yapısı itibariyle pek çok kişinin bildiği yosunları andırıyor.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
Kurt Klanı, Lotus Klanının acımasız şeyl madenlerinden kaçabilir mi?
Yorumlar
Yorum ekle