Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zoids: Battle Legends Türkçe yama

27.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Zoids: Battle Legends. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HoG.

Oyun için türkçe yama metni Zoids: Battle Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Zoids ürünleri özellikle Japonyada popülerdir. Burada plastik maketlerle uğraşıyoruz, yapısı itibariyle pek çok kişinin bildiği yosunları andırıyor.

İndirme sayısı:
10485
Yayın yılı:
2004





Zoids: Battle Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zoids: Battle Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zoids: Battle Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zoids: Battle Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zoids: Battle Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zoids: Battle Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünyanın iki ana süper gücü olan Guylos İmparatorluğu ve Helic Cumhuriyeti arasında savaş patlak verdiğinde, etkiler dünya çapında dalgalanarak diğer ulusları savaşa sürükledi.
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
Apex Legends, Titanfall serisinin fütüristik evreninde geçen, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi FPP nişancı oyunudur.
Bir Riot Games Studios yapımı olan League of Legends, bir Warcraft III modifikasyonu Defence of the Ancientsın mekaniğine dayanan bir MOBA (Massive Online Battle Arena) tipi oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle