Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

League of Legends: Wild Rift Türkçe yama

05.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, League of Legends: Wild Rift, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni League of Legends: Wild Rift (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur. Orjinal ile karşılaştırıldığında, başlık kontroller ve dinamikler açısından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10887
Yayın yılı:
2023





League of Legends: Wild Rift oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) League of Legends: Wild Rift dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales League of Legends: Wild Rift klasörüne koyun.

3. Türkçe yama League of Legends: Wild Rift ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


League of Legends: Wild Rift oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve League of Legends: Wild Rift içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Song of Nunu: A League of Legends Story, Rime ile tanınan bir stüdyo olan Tequila Works tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
Brain College: Legends of the Wild West Golden Hill bir gizli nesne macera oyunudur.
Wild West Online, PCde yayınlanan bir MMOdur. Oyun, Crysis ve ünlü League of Legends üzerinde çalışan deneyimli geliştiricilerden oluşan 612 Games stüdyosu tarafından üretildi.
Güncelleme: 2010 yılında oyun, yayıncı tarafından App Storedan kaldırıldı.
Bir Riot Games Studios yapımı olan League of Legends, bir Warcraft III modifikasyonu Defence of the Ancientsın mekaniğine dayanan bir MOBA (Massive Online Battle Arena) tipi oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle