Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Song of Nunu: A League of Legends Story Türkçe yama

28.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Song of Nunu: A League of Legends Story. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Song of Nunu: A League of Legends Story (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Song of Nunu: A League of Legends Story, Rime ile tanınan bir stüdyo olan Tequila Works tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur. PlotOyun, popüler MOBA League of Legends evreninde geçiyor.

İndirme sayısı:
9723
Yayın yılı:
2023





Song of Nunu: A League of Legends Story oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Song of Nunu: A League of Legends Story dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Song of Nunu: A League of Legends Story klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Song of Nunu: A League of Legends Story ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Song of Nunu: A League of Legends Story oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Song of Nunu: A League of Legends Story içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pocket League Story 2 bir AND ve iOS futbol menajeridir. Oyun, Japon stüdyosu Kairosoft tarafından geliştirildi ve yapım, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
Güncelleme: 2010 yılında oyun, yayıncı tarafından App Storedan kaldırıldı.
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Bir Riot Games Studios yapımı olan League of Legends, bir Warcraft III modifikasyonu Defence of the Ancientsın mekaniğine dayanan bir MOBA (Massive Online Battle Arena) tipi oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle