Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MX Superfly Türkçe yama

18.05.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, MX Superfly, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni MX Superfly (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Hızlı Yarış. Yuksek zipla. Devam etmek. Becerilerinizi Gösterin Genişletilmiş serbest stil modu, MX serisini hakim kılan şeylerden daha fazlasıyla - mini oyunlar, tonlarca arena ve keşfedilecek gizli alanları olan geniş açık dünyalar.

İndirme sayısı:
9560
Yayın yılı:
2002





MX Superfly oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MX Superfly dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MX Superfly klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MX Superfly ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MX Superfly oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MX Superfly içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bus Jump ve Step Up Challenges dahil olmak üzere sağlam, bağımlılık yapan serbest stil modu Ricky Carmichael, 4 kez AMA Ulusal Şampiyonu 125cc, 250cc ve serbest stil derecelerinden 30 gerçek
Efsanevi John Romero tarafından tasarlanan Daikatana, 3D shootem türünü yeni bir boyuta taşıyan birinci şahıs perspektifli bir aksiyondur.
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.
Bir hindinin suratına yumruk attığınız serbest stil atari aksiyonlu, ustaca tasarlanmış birinci şahıs boks oyunu.
Amped® 2, herhangi bir snowboard oyununun en geniş, en çeşitli hile kitaplığını sunan en üst düzey serbest stil snowboard deneyimidir.
Yorumlar
Yorum ekle