Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Daikatana Türkçe yama

16.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Daikatana. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Daikatana (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Efsanevi John Romero tarafından tasarlanan Daikatana, 3D shootem türünü yeni bir boyuta taşıyan birinci şahıs perspektifli bir aksiyondur. Oyuncular, iki yardımcısı, güzel ama ölümcül Mikko ve güçlü paralı asker Superfly Johnson ile zamanda yolculuk yapan Hiro rolünü üstlenirler.

İndirme sayısı:
9031
Yayın yılı:
2000





Daikatana oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Daikatana dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Daikatana klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Daikatana ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Daikatana oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Daikatana içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SimCity 2000, SimCity franchise geliştirmesinin bir başka aşamasıdır.
Samuray Warriors intikamla geri döndü! Bu son bölüm, her biri kendi hikayesine ve güçlü yeni silahlara sahip altı efsanevi samuray içeriyor.
Sanctum, güzel bir bilim kurgu dünyasında geçen birinci şahıs bir kule savunma oyunudur.
Midnight Manorın sırlarını ortaya çıkaran Delaware St. John ve ortağı Kelly Bradford, kendilerini malikaneden daha karanlık ve daha uğursuz olduğu ortaya çıkan yeni bir gizemin içinde bulurlar.
Jujunun babasını ve dünyayı eski bir kötülükten kurtarmak için tehlikeli ve mistik bir yolculuğa çıkarken şaman panda Juju ve kertenkele yardımcısı Peyo ile yolculuk yapın.
Yorumlar
Yorum ekle