Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

JUJU Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz JUJU. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni JUJU (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Jujunun babasını ve dünyayı eski bir kötülükten kurtarmak için tehlikeli ve mistik bir yolculuğa çıkarken şaman panda Juju ve kertenkele yardımcısı Peyo ile yolculuk yapın.

İndirme sayısı:
8627
Yayın yılı:
2014





JUJU oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) JUJU dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales JUJU klasörüne koyun.

3. Türkçe yama JUJU ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


JUJU oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve JUJU içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tak 3: Büyük Juju Mücadelesi İşaretiniz üzerinde. Hazırlan. Juju!
Macera orada! UP video oyunu, oyuncuları Carl Fredricksen ve genç yardımcısı Wilderness Explorer Russell ile Güney Amerikanın keşfedilmemiş ormanlarında vahşi bir yolculuğa çıkarken egzotik bir
Jujunun gücünün koruyucusu olarak, kutsal Juju tapınaklarına bakmak Takın sorumluluğundadır.
Taka, Düşlerin Asasını kurtarmak ve Tlalocu kesin olarak yenmek için tüm yeni Juju büyüsünü öğrenmesi gerektiği için destansı bir maceraya katılın.
Tak ve Jujunun Gücü, büyünün (Juju) gerçekten işe yaradığı eski bir kabile dünyasında geçen iyiliğe karşı kötülüğün hikayesidir!
Yorumlar
Yorum ekle