Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arena Wars Türkçe yama

03.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Arena Wars, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Arena Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
10762
Yayın yılı:
2004





Arena Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arena Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arena Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arena Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arena Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arena Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Miner Wars Arena, Keen Software Housedan geliştiricilere göre Miner Wars 2081 gibi çok daha karmaşık bir üretime giriş olması beklenen basit bir aksiyon oyunudur.
The Empire of Style, tarayıcı yapımlarında uzmanlaşmış ve Khan Wars ve Nemexia gibi unvanlara layık görülen Bulgar tarayıcı stüdyosu XS Softwarein eseridir.
Total War: Arena, RTS (Gerçek Zamanlı strateji) ve MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) türlerinin unsurlarını birleştiren çevrimiçi bir strateji oyunudur.
AND ve iOS için Star Wars: Force Arena bir PvP dövüş oyunudur. Oynaması ücretsiz modelini mikro dönüşümlerle kullanır.
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle