Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars: Force Arena Türkçe yama

23.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Star Wars: Force Arena, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars: Force Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Star Wars: Force Arena bir PvP dövüş oyunudur. Oynaması ücretsiz modelini mikro dönüşümlerle kullanır. Oyun, ör. Marvel Gelecek Dövüşü.

İndirme sayısı:
10643
Yayın yılı:
2017





Star Wars: Force Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars: Force Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars: Force Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars: Force Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars: Force Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars: Force Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Miner Wars Arena, Keen Software Housedan geliştiricilere göre Miner Wars 2081 gibi çok daha karmaşık bir üretime giriş olması beklenen basit bir aksiyon oyunudur.
Lego Star Wars: The Force Awakens, popüler Danimarka LEGO yapım parçaları serisini klasik Star Wars evreni ile birleştiren en çok satan aksiyon-macera oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.
Marvel Strike Force, taktiksel bir RPGdir. Oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir dağıtım modeli kullanır.
Kara saldırısına hazırlanın! Bir AT-AT taburuna komuta etmek için gerekenlere sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Yorumlar
Yorum ekle