Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO Star Wars: The Force Awakens Türkçe yama

26.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız LEGO Star Wars: The Force Awakens. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni LEGO Star Wars: The Force Awakens (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Lego Star Wars: The Force Awakens, popüler Danimarka LEGO yapım parçaları serisini klasik Star Wars evreni ile birleştiren en çok satan aksiyon-macera oyunları serisinin bir başka parçasıdır.

İndirme sayısı:
9534
Yayın yılı:
2016





LEGO Star Wars: The Force Awakens oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO Star Wars: The Force Awakens dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO Star Wars: The Force Awakens klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO Star Wars: The Force Awakens ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO Star Wars: The Force Awakens oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO Star Wars: The Force Awakens içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pop kültüründe sonsuza dek devrim yaratan Star Wars Üçlemesinin (Bölüm IV A New Hope, Bölüm V The Empire Strikes Back ve Bölüm VI Jediın Dönüşü) komik bir yorumuyla LEGO Star Wars II, Rebel
LEGO Star Wars The Video Gamede Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Yoda ve 30dan fazla en sevdiğiniz Star Wars karakterini, hatta Darth Maulu kontrol edeceksiniz, tüm eğlence boyunca savaşırken, inşa
LEGO Star Wars: Skywalker Saga, Star Wars evrenini popüler LEGO ile birleştiren aksiyon macera oyunu serisinin yeni bir bölümüdür.
LEGO Star Wars: The Complete Saga, Star Wars serisinin altı hareket bölümünden olayları gösteren iki oyun paketidir.
LEGO Star Wars III: PC, X360 vb. için Klon Savaşları, LEGO dünyasında geçen üçüncü Star Wars oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle