Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Amped 2 Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Amped 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni Amped 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Amped® 2, herhangi bir snowboard oyununun en geniş, en çeşitli hile kitaplığını sunan en üst düzey serbest stil snowboard deneyimidir. Dünyaca ünlü kar parkı mimarı Chris Gunnarson tarafından tasarlanan arazi parklarıyla dolu, geniş açık, olağanüstü şekilde işlenmiş gerçek dağların geniş alanlarını keşfedin.

İndirme sayısı:
10044
Yayın yılı:
2003





Amped 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Amped 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Amped 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Amped 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Amped 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Amped 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shredders, snowboard ile ilgili bir arcade spor oyunudur. Esas olarak Amped serisinden ilham alan oyun, I-Illusions ve Let it Roll arasındaki işbirliğinin sonucudur.
- SingStar Amped ile Rüyayı Yaşayın! İki yüksek kaliteli mikrofonla donatılmış, Nirvana, David Bowie, Nickelback, Foo Fighters ve daha fazlası gibi efsanelerin nabzını yükselten parçalarla
Shaun White Snowboarding, snowboard odaklı son derece popüler SSX ve Amped oyun serisine bir yanıttır.
Pro Riders Snowboard: Extreme Edition, beyaz deliliğin hayranlarına adanmış arcade spor oyununun genişletilmiş bir sürümüdür.
Amped: Freestyle Snowboard, popüler snowboard simülasyon serisinin Xbox konsol sahipleri için hazırlanmış ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle