Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shredders Türkçe yama

02.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Shredders. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama TECHNIC.

Oyun için türkçe yama metni Shredders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Shredders, snowboard ile ilgili bir arcade spor oyunudur. Esas olarak Amped serisinden ilham alan oyun, I-Illusions ve Let it Roll arasındaki işbirliğinin sonucudur.

İndirme sayısı:
8513
Yayın yılı:
2022





Shredders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shredders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shredders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shredders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shredders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shredders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Amazing Adventures: The Forgotten Ruins, Black Lantern Studios geliştirme ekibi ile gündelik yapımlarda (ara sıra oyuncular) uzmanlaşmış bir şirket olan PopCap Games arasındaki işbirliğinin bir
Amped® 2, herhangi bir snowboard oyununun en geniş, en çeşitli hile kitaplığını sunan en üst düzey serbest stil snowboard deneyimidir.
Nighthawks, bir vampir rolünü üstlenmemizi sağlayan bir RPGdir. Oyun, Wadjet Eye Games (örneğin Unavowed ve Blackwell serisi) ile Sunless Skies, The Long Journey Home, Silent Streets veya Not Tonight
Pro Riders Snowboard: Extreme Edition, beyaz deliliğin hayranlarına adanmış arcade spor oyununun genişletilmiş bir sürümüdür.
Amped: Freestyle Snowboard, popüler snowboard simülasyon serisinin Xbox konsol sahipleri için hazırlanmış ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle