Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pocket League Story 2 Türkçe yama

03.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pocket League Story 2, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama HAZE.

Oyun için türkçe yama metni Pocket League Story 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Pocket League Story 2 bir AND ve iOS futbol menajeridir. Oyun, Japon stüdyosu Kairosoft tarafından geliştirildi ve yapım, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor.

İndirme sayısı:
8353
Yayın yılı:
2013





Pocket League Story 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pocket League Story 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pocket League Story 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pocket League Story 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pocket League Story 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pocket League Story 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pocket City, Codebrew Games tarafından AND ve iOS için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Song of Nunu: A League of Legends Story, Rime ile tanınan bir stüdyo olan Tequila Works tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
AND ve iOS için Anime Studio Story, Fish Pond Park, Biz Builder Delux ve Pocket League Story 2 gibi isimlerle tanınan Kairosoft tarafından geliştirilen başka bir yapımdır.
AND ve iOSta bulunan Game Dev Story, Anime Studio Story, Pocket League Story 2 veya Biz Builder Delux gibi başlıklardan bilinen Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Yorumlar
Yorum ekle