Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anime Studio Story Türkçe yama

26.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Anime Studio Story. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Anime Studio Story (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Anime Studio Story, Fish Pond Park, Biz Builder Delux ve Pocket League Story 2 gibi isimlerle tanınan Kairosoft tarafından geliştirilen başka bir yapımdır.

İndirme sayısı:
9727
Yayın yılı:
2015





Anime Studio Story oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anime Studio Story dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anime Studio Story klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anime Studio Story ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anime Studio Story oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anime Studio Story içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pocket League Story 2 bir AND ve iOS futbol menajeridir. Oyun, Japon stüdyosu Kairosoft tarafından geliştirildi ve yapım, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor.
Digimon Story: Cyber ​​Sleuth, PS4 ve PSV için geliştirilmiş bir RPGdir.
AND ve iOSta bulunan Game Dev Story, Anime Studio Story, Pocket League Story 2 veya Biz Builder Delux gibi başlıklardan bilinen Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Doraemon Story of Seasons, Story of Seasons adlı tarımsal RPG serisinin bir yan ürünü.
Vampire Legends: PC, AND vb. için Kisilovanın Gerçek Hikayesi, Organic 2 Digital Studio tarafından geliştirilen sıradan, gizli nesne macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle