Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doraemon Story of Seasons Türkçe yama

12.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Doraemon Story of Seasons. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni Doraemon Story of Seasons (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Doraemon Story of Seasons, Story of Seasons adlı tarımsal RPG serisinin bir yan ürünü. Oyun Marvelous ve Brownies stüdyoları tarafından geliştirildi ve anime serisi şeklinde de uyarlanan popüler manganın lisansına dayanıyordu.

İndirme sayısı:
10174
Yayın yılı:
2019





Doraemon Story of Seasons oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doraemon Story of Seasons dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doraemon Story of Seasons klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doraemon Story of Seasons ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doraemon Story of Seasons oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doraemon Story of Seasons içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Story of Seasons for 3DS, çok beğenilen Harvest Moon serisinin bir başka bölümüdür.
Seasons of Heaven, bağımsız bir Fransız stüdyosu Any Arts Production tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
Seasonsın Hikayesi: A Wonderful Life, 2004 yılında piyasaya sürülen Harvest Moon: A Wonderful Life adlı bir çiftçilik RPGsinin yeniden yapımıdır.
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town, 2014 yılında Nintendo 3DS konsolunda başlatılan tarım oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Seasons of Story: Friends of Mineral Town, jRPG Harvest Moon: Friends of Mineral Townın yeniden yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle