Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Apex Legends Türkçe yama

13.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Apex Legends, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ASA.

Oyun için türkçe yama metni Apex Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Apex Legends, Titanfall serisinin fütüristik evreninde geçen, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi FPP nişancı oyunudur. Yapım bir yan ürün (döngünün üçüncü bölümünün silinmesinden sonra yaratıldı) ve Playerunknowns Battlegrounds, Fortnite: Battle Royale czy Dying Light: Bad Blood gibi oyunlarla temsil edilen battle royale türüne ait.

İndirme sayısı:
8693
Yayın yılı:
2019





Apex Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Apex Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Apex Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Apex Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Apex Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Apex Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Garena Free Fire, çok oyunculu deneyime odaklanan ve Fortnite, Apex Legends ve Playerunknowns Battlegrounds gibi oyunlardan bilinen popüler battle royale alt türünü temsil eden bir üçüncü şahıs
Apex Legends Mobile, Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen çılgınca popüler Apex Legendsın mobil versiyonudur.
notmycar, çok oyunculu mod için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur ve battle royale alt türüne aittir (Fortnite: Battle Royale, PUBG ve Apex Legends tarafından temsil edilir).
Legends of Runeterra, League of Legends için yaratılan dünya olan Runeterranın unvan ülkesinde geçen bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle