Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legends of Runeterra Türkçe yama

24.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Legends of Runeterra, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MESMERiZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Legends of Runeterra (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Legends of Runeterra, League of Legends için yaratılan dünya olan Runeterranın unvan ülkesinde geçen bir kart oyunudur. Oyun Riot Games tarafından geliştirildi ve oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldı.

İndirme sayısı:
10543
Yayın yılı:
2020





Legends of Runeterra oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legends of Runeterra dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legends of Runeterra klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legends of Runeterra ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legends of Runeterra oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legends of Runeterra içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Song of Nunu: A League of Legends Story, Rime ile tanınan bir stüdyo olan Tequila Works tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
Total War: ELYSIUM, Total War serisinin özelliklerini Magic: The Gathering Arena ve Legends of Runeterra gibi oyunlarla birleştiren klasik bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Bir Riot Games Studios yapımı olan League of Legends, bir Warcraft III modifikasyonu Defence of the Ancientsın mekaniğine dayanan bir MOBA (Massive Online Battle Arena) tipi oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle