Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battle Realms: Winter of the Wolf Türkçe yama

08.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battle Realms: Winter of the Wolf. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama TMG.

Oyun için türkçe yama metni Battle Realms: Winter of the Wolf (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Kurt Klanı, Lotus Klanının acımasız şeyl madenlerinden kaçabilir mi? Battle Realms™: Winter of the Wolf, Battle Realmsdeki olaylardan yedi yıl önce gerçekleşir.

İndirme sayısı:
8511
Yayın yılı:
2002





Battle Realms: Winter of the Wolf oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battle Realms: Winter of the Wolf dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battle Realms: Winter of the Wolf klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battle Realms: Winter of the Wolf ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battle Realms: Winter of the Wolf oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battle Realms: Winter of the Wolf içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Battle Realms, eski Command and Conquer yapımcısı Ed Del Castillo tarafından yönetilen geliştirme stüdyosu Liquid Entertainmentın fantezi gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
En iyi sporcu rolünü üstlenin ve yedi farklı spor müsabakasında yarışın.
The Wolf Between Us: A Telltale Games Series 2. Sezon, Telltale Gamesin 2013 yılında çıkan The Wolf Between Us: A Telltale Games Series adlı macera oyununun devamı niteliğinde.
Yorumlar
Yorum ekle