Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

You Will (Not) Remain Türkçe yama

30.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, You Will (Not) Remain, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ACME sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni You Will (Not) Remain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
You Will (Not) Remain, Cthulhu mitolojisinden ilham alan bir 2.5D keşif oyunudur. Bedtime Phobias ekibi tarafından Women Game Jam 2021in bir parçası olarak 48 saat içinde geliştirildi ve daha sonra tıpkı önceki oyunları olan Shrinking Pains gibi oynaması ücretsiz bir proje olarak yayınlandı.

İndirme sayısı:
10818
Yayın yılı:
2022





You Will (Not) Remain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) You Will (Not) Remain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales You Will (Not) Remain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama You Will (Not) Remain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


You Will (Not) Remain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve You Will (Not) Remain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Vedelem: The Golden Horde, açıkça popüler They Are Billionsdan ilham alan, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Crab Game, Netflix serisi Squid Gameden ilham alan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Kalanlar, karanlık, dokunaklı bir psikolojik gerilim filmi. Oyunda, The Vanishing of Ethan Carter veya Kholattakine benzer şekilde, dünyayı birinci şahıs bakış açısıyla gözlemliyoruz.
ZED, özellikle 90larda başarılı olan efsanevi Myst serisinden ilham alan PC, PS4 ve XONE için mantık öğelerine sahip bir keşif macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle