Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gibbous: A Cthulhu Adventure Türkçe yama

29.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Gibbous: A Cthulhu Adventure! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ICU, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Gibbous: A Cthulhu Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9827
Yayın yılı:
2019





Gibbous: A Cthulhu Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gibbous: A Cthulhu Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gibbous: A Cthulhu Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gibbous: A Cthulhu Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gibbous: A Cthulhu Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gibbous: A Cthulhu Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Pals, Zelda 2, Adventure Time, Castle Crashers ve Banjo-Kazooie gibi yapımlardan ilham alan bir 2D aksiyon-macera oyunudur.
Howard Phillips Lovecraft, her iyi korku meraklısı için neredeyse bir kült karakterdir ve eski, gizemli ve kana susamış tanrılarla dolu düzyazısının bugün bilgisayar oyunu geliştiricileri tarafından
Achtung! Cthulhu Tactics, British Auroch Digital tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Oyun, film ve sesli kitap, karanlık gizem ve saf korkunun en iyileri arasında yer alan bir hikayeyi anlatmaya adanmış harika bir deneyimde birleştirildi.
Call of Cthulhu: The Wasted Land ödüllü Call of Cthulhu RPG oyununa dayanan sıra tabanlı bir strateji/rol yapma video oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle