Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Call of Cthulhu: Prisoner of Ice Türkçe yama

01.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Call of Cthulhu: Prisoner of Ice. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ACME.

Oyun için türkçe yama metni Call of Cthulhu: Prisoner of Ice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Howard Phillips Lovecraft, her iyi korku meraklısı için neredeyse bir kült karakterdir ve eski, gizemli ve kana susamış tanrılarla dolu düzyazısının bugün bilgisayar oyunu geliştiricileri tarafından hala sefil bir şekilde muamele görmesi şaşırtıcı.

İndirme sayısı:
10136
Yayın yılı:
1995





Call of Cthulhu: Prisoner of Ice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Call of Cthulhu: Prisoner of Ice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Call of Cthulhu: Prisoner of Ice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Call of Cthulhu: Prisoner of Ice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Call of Cthulhu: Prisoner of Ice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Call of Cthulhu: Prisoner of Ice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Khontiler, Barbarlar ve Ada İmparatorluğu, hepsi amansız düşmanlar olarak, Babalar Ülkesinin tüm ırkını yok etmek için şiddetli bir savaşa dahil olacaklar.
Strugatski Kardeşlerin popüler bilim kurgu romanı Inhabited Islanda dayanan bu birinci şahıs nişancıyı yaratmak için macera ve gizli tür unsurları bir araya getirildi.
Ruh Emiciler™ geliyor ve bu sefer Harrynin arkadaşlarına ihtiyacı var.
Call of Cthulhu: The Wasted Land ödüllü Call of Cthulhu RPG oyununa dayanan sıra tabanlı bir strateji/rol yapma video oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle