Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inhabited Island: Prisoner of Power Türkçe yama

18.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Inhabited Island: Prisoner of Power. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ADMINCRACK.

Oyun için türkçe yama metni Inhabited Island: Prisoner of Power (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Strugatski Kardeşlerin popüler bilim kurgu romanı Inhabited Islanda dayanan bu birinci şahıs nişancıyı yaratmak için macera ve gizli tür unsurları bir araya getirildi.

İndirme sayısı:
8605
Yayın yılı:
2007





Inhabited Island: Prisoner of Power oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inhabited Island: Prisoner of Power dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inhabited Island: Prisoner of Power klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inhabited Island: Prisoner of Power ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inhabited Island: Prisoner of Power oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inhabited Island: Prisoner of Power içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
Ben 10: Power Trip, Ben 10 animasyon serisi lisansına dayanan başka bir aksiyon macera oyunudur.
Howard Phillips Lovecraft, her iyi korku meraklısı için neredeyse bir kült karakterdir ve eski, gizemli ve kana susamış tanrılarla dolu düzyazısının bugün bilgisayar oyunu geliştiricileri tarafından
Khontiler, Barbarlar ve Ada İmparatorluğu, hepsi amansız düşmanlar olarak, Babalar Ülkesinin tüm ırkını yok etmek için şiddetli bir savaşa dahil olacaklar.
Ruh Emiciler™ geliyor ve bu sefer Harrynin arkadaşlarına ihtiyacı var.
Yorumlar
Yorum ekle