Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anderson & The Legacy of Cthulhu Türkçe yama

10.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Anderson & The Legacy of Cthulhu. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Anderson & The Legacy of Cthulhu (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Oyun, film ve sesli kitap, karanlık gizem ve saf korkunun en iyileri arasında yer alan bir hikayeyi anlatmaya adanmış harika bir deneyimde birleştirildi.

İndirme sayısı:
10298
Yayın yılı:
2007





Anderson & The Legacy of Cthulhu oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anderson & The Legacy of Cthulhu dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anderson & The Legacy of Cthulhu klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anderson & The Legacy of Cthulhu ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anderson & The Legacy of Cthulhu oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anderson & The Legacy of Cthulhu içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Howard Phillips Lovecraft, her iyi korku meraklısı için neredeyse bir kült karakterdir ve eski, gizemli ve kana susamış tanrılarla dolu düzyazısının bugün bilgisayar oyunu geliştiricileri tarafından
Achtung! Cthulhu Tactics, British Auroch Digital tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Elven Legacy: Magic for PC, 2007 oyunu Elven Legacynin üçüncü genişleme paketidir.
Call of Cthulhu: The Wasted Land ödüllü Call of Cthulhu RPG oyununa dayanan sıra tabanlı bir strateji/rol yapma video oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle