Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Achtung! Cthulhu Tactics Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Achtung! Cthulhu Tactics. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Achtung! Cthulhu Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Achtung! Cthulhu Tactics, British Auroch Digital tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur. İkinci Dünya Savaşını Cthulhu Mythos ile birleştiren oyunu ilk olarak, oyunun geliştirilmesinin son aşamalarını finanse etmek için bir Kickstarter kampanyası başlatıldığında Şubat 2018de duyduk.

İndirme sayısı:
8709
Yayın yılı:
2018





Achtung! Cthulhu Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Achtung! Cthulhu Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Achtung! Cthulhu Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Achtung! Cthulhu Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Achtung! Cthulhu Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Achtung! Cthulhu Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
“Kharkov 1943”, belgelenmiş askeri tarihe dayanan heyecan verici bir hikayeye sahip bir savaş oyunudur.
Achtung Panzer:Operation Star, sağlam grafiklere ve İkinci Dünya Savaşı tank savaşının kapsamını gerçekten vurgulayan genişleyen savaş alanlarına sahip bir Doğu Cephesi savaş oyunudur.
Oyun, film ve sesli kitap, karanlık gizem ve saf korkunun en iyileri arasında yer alan bir hikayeyi anlatmaya adanmış harika bir deneyimde birleştirildi.
Call of Cthulhu: The Wasted Land ödüllü Call of Cthulhu RPG oyununa dayanan sıra tabanlı bir strateji/rol yapma video oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle