Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ad Infinitum Türkçe yama

03.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ad Infinitum, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TECHNIC.

Oyun için türkçe yama metni Ad Infinitum (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Ad Infinitum, Berlin merkezli Hekate stüdyosunun ilk oyunudur. Bu, travma geçirmiş bir Alman askerinin bakış açısıyla bize Birinci Dünya Savaşını gösteren birinci şahıs, psikolojik bir korku oyunudur.

İndirme sayısı:
10461
Yayın yılı:
2023





Ad Infinitum oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ad Infinitum dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ad Infinitum klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ad Infinitum ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ad Infinitum oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ad Infinitum içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Occupation for PC, birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bir macera oyunudur.
Uzak Doğu pazarında Theresia: Dear Emile olarak bilinen Theresia, aksiyonunu birinci şahıs bakış açısıyla izlediğimiz, korku atmosferinde bir macera oyunudur.
Get Even, nişancı, macera ve psikolojik korku unsurlarını birleştiren birinci şahıs bakış açısına sahip bir PC, PS4 ve XONE oyunudur.
Kalanlar, karanlık, dokunaklı bir psikolojik gerilim filmi. Oyunda, The Vanishing of Ethan Carter veya Kholattakine benzer şekilde, dünyayı birinci şahıs bakış açısıyla gözlemliyoruz.
Thief 2: PC için Metal Çağı, yeni bir türün, birinci şahıs spor ayakkabının, birinci şahıs bakış açısıyla bir gizli oyunun çekirdeği haline gelen çok başarılı serinin ilk bölümünün devamı
Yorumlar
Yorum ekle