Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mata Hari Türkçe yama

12.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mata Hari. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mata Hari (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
20. yüzyılın başında Avrupa: Güzel dansçı Mata Harinin emrinde kolektif erkeklik var. Yerli Hollandalı kızın oryantal çıplak bir dansçı olarak performansları, Belle Epoqueun sınırsız lüksü ve yaşam keyfi içinde ezici bir başarıdır.

İndirme sayısı:
9290
Yayın yılı:
2008





Mata Hari oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mata Hari dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mata Hari klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mata Hari ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mata Hari oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mata Hari içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skabma: Snowfall, Kuzey Avrupa Saaminin yerli sakinlerinin mitolojisinden ve kültüründen ilham alan, aksiyon unsurlarına sahip bir 3D macera oyunudur.
Beautiful or Beast (fr. La Belle ou la Bete), Jeanne-Marie de Beaumontun aynı adlı popüler hikayesinin temalarına dayanan bir macera oyunudur.
8. Hava Kuvvetlerinin yıldızı, Microsoftun Combat Flight Simulator 3 ve Flight Simulator 2002/2004 için resmi olarak onaylanmış bir genişletmede yeniden uçuyor.
Mystik Belle, diğerlerinin yanı sıra ünlü Metroid ve Castlevania serilerini de içeren, platform aksiyon oyunlarının bir alt türü olan nokta ve tıkla macera oyunları ile metroidvania oyunlarının bir
Bionicleda oyuncu, gerçek bir cennet olan tropik bir ada olan Mata Nuinin olağanüstü dünyasına çekilir.
Yorumlar
Yorum ekle