Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Skabma: Snowfall Türkçe yama

16.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Skabma: Snowfall. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Skabma: Snowfall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Skabma: Snowfall, Kuzey Avrupa Saaminin yerli sakinlerinin mitolojisinden ve kültüründen ilham alan, aksiyon unsurlarına sahip bir 3D macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10695
Yayın yılı:
2022





Skabma: Snowfall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Skabma: Snowfall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Skabma: Snowfall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Skabma: Snowfall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Skabma: Snowfall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Skabma: Snowfall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Natural Disasters, Snowfall ve After Darktan sonra Cities: Skylinesın genişleme paketi olan üçüncü.
EQQO, Etiyopya kültüründen ilham alan bir bulmaca oyunudur. Macera sırasında oyuncu, kahramanın sonraki seviyeleri tamamlamasına yardımcı olur.
The Fall Part 2: Unbound, PC, SWITCH vb. için platform unsurlarına sahip, metroidvania adlı klasik türden ilham alan bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Son of Nor, Arap mitolojisinden ilham alan bir fantezi macera aksiyon oyunudur.
Imp of the Sun, Peru kültüründen ilham alan ve elle çizilmiş grafiklere sahip bağımsız bir 2D aksiyon platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle