Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imp of the Sun Türkçe yama

18.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Imp of the Sun. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir uCF, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Imp of the Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Imp of the Sun, Peru kültüründen ilham alan ve elle çizilmiş grafiklere sahip bağımsız bir 2D aksiyon platform oyunudur. Sunwolf Entertainment stüdyosunun ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9012
Yayın yılı:
2022





Imp of the Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imp of the Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imp of the Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imp of the Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imp of the Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imp of the Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yeni Bir Başlangıç, elle çizilmiş grafiklere sahip klasik bir iki boyutlu tıkla ve tıkla maceradır.
Skabma: Snowfall, Kuzey Avrupa Saaminin yerli sakinlerinin mitolojisinden ve kültüründen ilham alan, aksiyon unsurlarına sahip bir 3D macera oyunudur.
BirdGut, bağımsız yaratıcı Micah Boursierden bir bulmaca oyununun öğelerini içeren elle çizilmiş ücretsiz bir platform oyunudur.
Catie in MeowmeowLand, türün klasiklerinden (Amanita Design stüdyosunun çalışmaları tarafından yönetilen) ve Alice Harikalar Diyarında romanından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Animal Well, platform oyunu öğelerine sahip retro tarzı bir 2D bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle