Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Catie in MeowmeowLand Türkçe yama

06.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Catie in MeowmeowLand. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iRC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Catie in MeowmeowLand (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Catie in MeowmeowLand, türün klasiklerinden (Amanita Design stüdyosunun çalışmaları tarafından yönetilen) ve Alice Harikalar Diyarında romanından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10264
Yayın yılı:
2022





Catie in MeowmeowLand oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Catie in MeowmeowLand dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Catie in MeowmeowLand klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Catie in MeowmeowLand ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Catie in MeowmeowLand oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Catie in MeowmeowLand içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gibbous: A Cthulhu Adventure, H.P.nin eserleri olan LucasArtsın klasik oyunlarından ilham alan, komedi ve korkunun sınırında dengelenen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
The Wardrobe, Day of the Tentacle ve Sam & Max Hit the Road gibi 1990ların klasik oyunlarından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Shadowplay: Journey to Wonderland, Srututu: Forgotten Foe gibi yapımlarla tanınan Polonyalı Desert Fox Yazılım stüdyosunun eseridir.
The Search, kült Myst serisinden ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle