Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Blind Prophet Türkçe yama

01.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Blind Prophet! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TLG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Blind Prophet (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Yapım, Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde oluşturuldu ve yaratıcılarının ilham kaynağı, yalnızca Broken Sword ve Blade Runner serileri tarafından yönetilen türün klasikleri değil, aynı zamanda Sin City veya Hellboy gibi ikonik çizgi romanlardı.

İndirme sayısı:
9576
Yayın yılı:
2020





The Blind Prophet oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Blind Prophet dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Blind Prophet klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Blind Prophet ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Blind Prophet oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Blind Prophet içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XONEda yayınlanan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Stone Prophet, DreamForge Entertainment tarafından 1994 yılında üretilen, birinci şahıs uzun metrajlı oyun Ravenloft: Strahds Possession olan popüler Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan bir
Blind, oyuncuların çevreleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ekolokasyon kullanan kör bir kadın rolünü üstlendiği alışılmadık bir birinci şahıs psikolojik gerilim filmidir.
Nowhere Prophet, kart oyunlarından ilham alan bir savaş sistemine sahip kıyamet sonrası bir hayduttur.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle