Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition Türkçe yama

08.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC ve XONEda yayınlanan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur. 2015 yılında piyasaya sürülen oyunun genişletilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
9997
Yayın yılı:
2016





Ori and the Blind Forest: Definitive Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ori and the Blind Forest: Definitive Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ori and the Blind Forest: Definitive Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ori and the Blind Forest: Definitive Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ori and the Blind Forest: Definitive Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ori and the Blind Forest: Definitive Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales of Vesperia: Definitive Edition, bir Japon aksiyon rol yapma oyunudur.
Dead Island: Definitive Edition for PC, PS4 ve XONE, 2011in Dead Island oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Mafia II: Definitive Edition, 2002den beri yayınlanan aksiyon macera oyunları serisinin ikinci baskısının yenilenmiş bir versiyonudur.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle