Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ravenloft: Stone Prophet Türkçe yama

21.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ravenloft: Stone Prophet. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Drag Team, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Ravenloft: Stone Prophet (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Stone Prophet, DreamForge Entertainment tarafından 1994 yılında üretilen, birinci şahıs uzun metrajlı oyun Ravenloft: Strahds Possession olan popüler Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan bir devam oyunudur.

İndirme sayısı:
9867
Yayın yılı:
1995





Ravenloft: Stone Prophet oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ravenloft: Stone Prophet dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ravenloft: Stone Prophet klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ravenloft: Stone Prophet ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ravenloft: Stone Prophet oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ravenloft: Stone Prophet içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Menzoberranzan, DreamForge Entertainmentın ünlü kağıt RPG Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan Dungeon Hack ve Ravenloft oyunundan sonra zaten üçüncü.
Back To Stone, her şeyden önce hem orijinal bir hikayeye hem de orijinal bir dünyaya dayanan büyüleyici bir aksiyon oyunudur.
Avatar destanının Aydınlanma Çağını sona erdiren ve cRPG dünyasında gerçek bir devrimi tanıtan altıncı bölümü - izometrik bir görünüm.
Nowhere Prophet, kart oyunlarından ilham alan bir savaş sistemine sahip kıyamet sonrası bir hayduttur.
Yorumlar
Yorum ekle