Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Back to Stone Türkçe yama

16.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Back to Stone. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DOT.EXE.

Oyun için türkçe yama metni Back to Stone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Back To Stone, her şeyden önce hem orijinal bir hikayeye hem de orijinal bir dünyaya dayanan büyüleyici bir aksiyon oyunudur. Oyun, birkaç düzine kinematik ve diyalogla dolu en az 10 ila 15 saatlik bir oynama süresi sağlar.

İndirme sayısı:
8716
Yayın yılı:
2006





Back to Stone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Back to Stone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Back to Stone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Back to Stone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Back to Stone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Back to Stone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Stone, kendisine çok klasik bir his veren büyüleyici bir oyundur.
Stone Age Kings, Alman stüdyo Gorilla Gaming tarafından oluşturulmuş bir tarayıcı stratejisidir.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Maden patronu olmak için bir taşocakçılığı görevine başlarken bir dizi zorlu kazıyı yönetmeyi hedeflerken becerilerinizi derinleştirin!
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle