Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Stone Türkçe yama

26.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Red Stone. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama REPT.

Oyun için türkçe yama metni Red Stone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Red Stone, kendisine çok klasik bir his veren büyüleyici bir oyundur. Oyun tek bir şeye odaklanıyor: eğlence! Klasik RPG unsurlarıyla doludur, bu da onu yeni oyuncular için çok erişilebilir kılar.

İndirme sayısı:
10274
Yayın yılı:
2007





Red Stone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Stone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Stone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Stone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Stone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Stone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stone Age Kings, Alman stüdyo Gorilla Gaming tarafından oluşturulmuş bir tarayıcı stratejisidir.
Maden patronu olmak için bir taşocakçılığı görevine başlarken bir dizi zorlu kazıyı yönetmeyi hedeflerken becerilerinizi derinleştirin!
The Witcher 3: Hearts of Stone, Mayıs 2015te piyasaya sürülen, oldukça beğenilen aksiyon RPG The Witcher 3: Wild Huntın ilk büyük genişleme paketidir.
Power Stone, oyuncuların en iyi üç rauntluk karşılaşmada bir rakibe karşı kafa kafaya mücadele ettiği çılgın bir dövüş tarzı oyundur.
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle