Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Power Stone Collection Türkçe yama

13.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Power Stone Collection. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Power Stone Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Power Stone, oyuncuların en iyi üç rauntluk karşılaşmada bir rakibe karşı kafa kafaya mücadele ettiği çılgın bir dövüş tarzı oyundur. Arcade modu, tek bir karakterin becerilerini bilgisayar kontrollü bir dizi rakibe karşı test etmesine izin verir.

İndirme sayısı:
10841
Yayın yılı:
2006





Power Stone Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Power Stone Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Power Stone Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Power Stone Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Power Stone Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Power Stone Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Stone, kendisine çok klasik bir his veren büyüleyici bir oyundur.
Stone Age Kings, Alman stüdyo Gorilla Gaming tarafından oluşturulmuş bir tarayıcı stratejisidir.
Back To Stone, her şeyden önce hem orijinal bir hikayeye hem de orijinal bir dünyaya dayanan büyüleyici bir aksiyon oyunudur.
Maden patronu olmak için bir taşocakçılığı görevine başlarken bir dizi zorlu kazıyı yönetmeyi hedeflerken becerilerinizi derinleştirin!
Trine: Ultimate Collection, Trine serisinden dört platform ve mantık oyununun bir derlemesidir: Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power ve Trine 4: The
Yorumlar
Yorum ekle