Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stone Age Kings Türkçe yama

23.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stone Age Kings. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Stone Age Kings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Stone Age Kings, Alman stüdyo Gorilla Gaming tarafından oluşturulmuş bir tarayıcı stratejisidir. Aynı zamanda şirketin kişisel bilgisayarlar için ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9408
Yayın yılı:
2011





Stone Age Kings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stone Age Kings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stone Age Kings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stone Age Kings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stone Age Kings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stone Age Kings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Stone, kendisine çok klasik bir his veren büyüleyici bir oyundur.
Gerçek Drum Kings için tek oyun. Wiide heyecanlanmaya hazır olun. Hiç dünyanın en büyük rock grubunda davulcu olmak istediniz mi?
Back To Stone, her şeyden önce hem orijinal bir hikayeye hem de orijinal bir dünyaya dayanan büyüleyici bir aksiyon oyunudur.
Maden patronu olmak için bir taşocakçılığı görevine başlarken bir dizi zorlu kazıyı yönetmeyi hedeflerken becerilerinizi derinleştirin!
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle