Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nowhere Prophet Türkçe yama

24.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Nowhere Prophet. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Nowhere Prophet (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Nowhere Prophet, kart oyunlarından ilham alan bir savaş sistemine sahip kıyamet sonrası bir hayduttur. Başlık, Hipster Zombies ve Touch of Death gibi oyunlar yaratan bir Alman stüdyosu olan Sharkbomb Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8414
Yayın yılı:
2023





Nowhere Prophet oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nowhere Prophet dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nowhere Prophet klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nowhere Prophet ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nowhere Prophet oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nowhere Prophet içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Flipping Death, macera oyunu özelliklerine sahip bir platform oyunudur.
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Pilgrim, Arxel Tribe tarafından Brezilyalı yazar Paulo Coelhonun katılımıyla oluşturulan macera üçlemesinin ilk bölümü.
Stone Prophet, DreamForge Entertainment tarafından 1994 yılında üretilen, birinci şahıs uzun metrajlı oyun Ravenloft: Strahds Possession olan popüler Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan bir
Avatar destanının Aydınlanma Çağını sona erdiren ve cRPG dünyasında gerçek bir devrimi tanıtan altıncı bölümü - izometrik bir görünüm.
Yorumlar
Yorum ekle