Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pilgrim Türkçe yama

09.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pilgrim, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama MiRACLE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pilgrim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Pilgrim, Arxel Tribe tarafından Brezilyalı yazar Paulo Coelhonun katılımıyla oluşturulan macera üçlemesinin ilk bölümü. Üçlemede ayrıca oyunlar da yer alıyor: The Legend of the Prophet and the Assassin ve Alamutun Sırları.

İndirme sayısı:
10292
Yayın yılı:
1998





Pilgrim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pilgrim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pilgrim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pilgrim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pilgrim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pilgrim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Secrets of Alamut, 1C ve Nival şirketleri tarafından ortak bir baskıda yayınlanan ve Paulo Coelhonun kitaplarına dayanan üçlemenin sonuncusu olarak yayınlanan Wanadoodan bir macera oyunudur.
Mark of the Assassin, ünlü BioWare stüdyosu tarafından PC, X360 ve PS3 için oluşturulan rol yapma oyunu Dragon Age IInin bir genişletmesidir.
İkinci Dünya Savaşı sırasında düşman hatlarının derinliklerinde güzel bir casus olan Violette Summerın kontrolünü elinize alın.
Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition, 2010 beat em up oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Avatar destanının Aydınlanma Çağını sona erdiren ve cRPG dünyasında gerçek bir devrimi tanıtan altıncı bölümü - izometrik bir görünüm.
Yorumlar
Yorum ekle