Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Secrets of Alamut Türkçe yama

02.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Secrets of Alamut. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iOTA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Secrets of Alamut (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Secrets of Alamut, 1C ve Nival şirketleri tarafından ortak bir baskıda yayınlanan ve Paulo Coelhonun kitaplarına dayanan üçlemenin sonuncusu olarak yayınlanan Wanadoodan bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
8601
Yayın yılı:
2001





Secrets of Alamut oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Secrets of Alamut dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Secrets of Alamut klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Secrets of Alamut ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Secrets of Alamut oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Secrets of Alamut içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, iOS ve ANDde yayınlanan City of Secrets, Aidem Media tarafından oluşturulan çocuklar için popüler bir ürün serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pilot Brothers 3D-2: Secrets of the Kennel Club, K-D Labın macerası Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Casein devamı niteliğindedir.
Secrets Of The Maw, Tarsier Studios tarafından geliştirilen bir platform oyunu olan Little Nightmares için bir genişlemedir.
Secrets of Grindea, PCde yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. 16-bit konsollarda piyasaya sürülen bu türdeki diğer oyunlardan esinlenmiştir.
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle