Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage Türkçe yama

27.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
10867
Yayın yılı:
2009





Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hidden Mysteries: Titanic Secrets of the Fateful Voyage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galaksimizin kalbinde, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz gelişmiş bir uygarlık, şimdiye kadarki en büyük, en güzel yıldız gemisini inşa etti: Starship Titanic.
PC, PS4 ve XONE için Titanic: Honor and Glory, bir buzdağına çarptıktan sonra 1912deki ilk yolculuğunda batan devasa bir yolcu gemisi olan RMS Titanicte geçen bir macera oyunudur.
Gizli Gizemler: PC ve NDSde yayınlanan Vampire Secrets, Gunnar Gamesin gündelik pazarı hedefleyen bir yapımıdır.
TITANIC tarihindeki en büyük transatlantik yolcu gemisinin batmasıyla bağlantılı trajik olaylara dayanan bir macera oyunu.
Hidden Mysteries: Salem Secrets Witch Trials of 1692, PC ve NDSde yayınlandı, sıradan oyuncular (ara sıra oyuncular) için bir dedektif macera oyunu ve Gunnar Games tarafından geliştirilen bir serinin
Yorumlar
Yorum ekle