Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hidden Mysteries: Vampire Secrets Türkçe yama

27.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hidden Mysteries: Vampire Secrets. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Hidden Mysteries: Vampire Secrets (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Gizli Gizemler: PC ve NDSde yayınlanan Vampire Secrets, Gunnar Gamesin gündelik pazarı hedefleyen bir yapımıdır. Oyun, gizli nesne bulmacaları içeren popüler bir macera oyunları türüdür.

İndirme sayısı:
8467
Yayın yılı:
2010





Hidden Mysteries: Vampire Secrets oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hidden Mysteries: Vampire Secrets dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hidden Mysteries: Vampire Secrets klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hidden Mysteries: Vampire Secrets ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hidden Mysteries: Vampire Secrets oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hidden Mysteries: Vampire Secrets içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vampire: The Masquerade Swansong, World of Darkness evreninde ve daha doğrusu masaüstü sistemi Vampire: The Masqueradein gerçeklerinde geçen bir RPGdir.
Secrets of Grindea, PCde yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. 16-bit konsollarda piyasaya sürülen bu türdeki diğer oyunlardan esinlenmiştir.
Hidden Mysteries: Salem Secrets Witch Trials of 1692, PC ve NDSde yayınlandı, sıradan oyuncular (ara sıra oyuncular) için bir dedektif macera oyunu ve Gunnar Games tarafından geliştirilen bir serinin
Vampire Survivors, RPG ve roguelike unsurları ile basit ama çok dinamik bir aksiyon oyunudur.
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle