Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Starship Titanic Türkçe yama

15.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Starship Titanic. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama UP7.

Oyun için türkçe yama metni Starship Titanic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Galaksimizin kalbinde, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz gelişmiş bir uygarlık, şimdiye kadarki en büyük, en güzel yıldız gemisini inşa etti: Starship Titanic.

İndirme sayısı:
10975
Yayın yılı:
1998





Starship Titanic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Starship Titanic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Starship Titanic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Starship Titanic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Starship Titanic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Starship Titanic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Starship Troopers: Terran Command, Starship Troopers olarak bilinen film serisinin lisansını kullanan gerçek zamanlı bir stratejidir.
PC, PS4 ve XONE için Titanic: Honor and Glory, bir buzdağına çarptıktan sonra 1912deki ilk yolculuğunda batan devasa bir yolcu gemisi olan RMS Titanicte geçen bir macera oyunudur.
TITANIC tarihindeki en büyük transatlantik yolcu gemisinin batmasıyla bağlantılı trajik olaylara dayanan bir macera oyunu.
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.
Monument Builders: Titanic, Anuman Interactive tarafından geliştirilen karmaşık olmayan zaman yönetimi stratejileri döngüsünün Monument Builders: Eyfel Kulesinden sonra ikinci.
Yorumlar
Yorum ekle