Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Titanic: Adventure out of Time Türkçe yama

26.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Titanic: Adventure out of Time! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Titanic: Adventure out of Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
TITANIC tarihindeki en büyük transatlantik yolcu gemisinin batmasıyla bağlantılı trajik olaylara dayanan bir macera oyunu. Oyunda tarihin akışını değiştirme ve binlerce insanın yaşadığı felaketi önleme şansımız var.

İndirme sayısı:
9021
Yayın yılı:
1998





Titanic: Adventure out of Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Titanic: Adventure out of Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Titanic: Adventure out of Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Titanic: Adventure out of Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Titanic: Adventure out of Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Titanic: Adventure out of Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Galaksimizin kalbinde, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz gelişmiş bir uygarlık, şimdiye kadarki en büyük, en güzel yıldız gemisini inşa etti: Starship Titanic.
PC, PS4 ve XONE için Titanic: Honor and Glory, bir buzdağına çarptıktan sonra 1912deki ilk yolculuğunda batan devasa bir yolcu gemisi olan RMS Titanicte geçen bir macera oyunudur.
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.
Monument Builders: Titanic, Anuman Interactive tarafından geliştirilen karmaşık olmayan zaman yönetimi stratejileri döngüsünün Monument Builders: Eyfel Kulesinden sonra ikinci.
Yorumlar
Yorum ekle