Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Titanic: Honor and Glory Türkçe yama

09.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Titanic: Honor and Glory. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Titanic: Honor and Glory (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Titanic: Honor and Glory, bir buzdağına çarptıktan sonra 1912deki ilk yolculuğunda batan devasa bir yolcu gemisi olan RMS Titanicte geçen bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10863
Yayın yılı:
2023





Titanic: Honor and Glory oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Titanic: Honor and Glory dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Titanic: Honor and Glory klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Titanic: Honor and Glory ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Titanic: Honor and Glory oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Titanic: Honor and Glory içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galaksimizin kalbinde, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz gelişmiş bir uygarlık, şimdiye kadarki en büyük, en güzel yıldız gemisini inşa etti: Starship Titanic.
TITANIC tarihindeki en büyük transatlantik yolcu gemisinin batmasıyla bağlantılı trajik olaylara dayanan bir macera oyunu.
Gizli Gizemler: PC, Wii ve NDSde yayınlanan Titanic Secrets of the Fateful Voyage, Gunnar Gamesin bir dizi gündelik macerasının dördüncü bölümüdür.
Monument Builders: Titanic, Anuman Interactive tarafından geliştirilen karmaşık olmayan zaman yönetimi stratejileri döngüsünün Monument Builders: Eyfel Kulesinden sonra ikinci.
Titanik Dalış: Dalış Simülatörü, son derece ayrıntılı, gerçekçi bir 3D denizaltı macerasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle