Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Menzoberranzan Türkçe yama

10.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Menzoberranzan. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Menzoberranzan (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Menzoberranzan, DreamForge Entertainmentın ünlü kağıt RPG Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan Dungeon Hack ve Ravenloft oyunundan sonra zaten üçüncü.

İndirme sayısı:
10716
Yayın yılı:
1994





Menzoberranzan oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Menzoberranzan dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Menzoberranzan klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Menzoberranzan ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Menzoberranzan oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Menzoberranzan içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeons & Dragons: Dark Alliance, öncelikle çok oyunculu oyun için geliştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Dungeons & Dragons Daggerdale, kötü Rezlus ve Zhentarimi Dalelandsı işgal etme ve fethetme girişimlerinde yenmek için verilen umutsuz mücadeleye odaklanıyor.
Dungeons & Dragons: Tower of Doom ve devamı Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara, Wizards of the Coastun kalem-kağıt RPGsinin klasik arcade beat-em-up uyarlamaları, modern çağ için yeniden
Stone Prophet, DreamForge Entertainment tarafından 1994 yılında üretilen, birinci şahıs uzun metrajlı oyun Ravenloft: Strahds Possession olan popüler Advanced Dungeons & Dragons sistemine dayanan bir
Dört oyuncuya kadar inanılmaz, bağımlılık yapıcı bir oyun sunan Dungeons & Dragons Heroes, Xbox video oyun sistemi için özel olarak oluşturulmuş ilk Dungeons & Dragons markalı deneyimdir.
Yorumlar
Yorum ekle