Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A New Beginning Türkçe yama

23.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik A New Beginning. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni A New Beginning (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Yeni Bir Başlangıç, elle çizilmiş grafiklere sahip klasik bir iki boyutlu tıkla ve tıkla maceradır. Oyun, Deponia serisinin geliştiricisi ve Machinar veya Ankh: Battle of the Gods gibi yapımların yayıncısı olan bir Alman şirketi olan Daedalic Entertainment tarafından hazırlanmıştır.

İndirme sayısı:
9601
Yayın yılı:
2023





A New Beginning oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A New Beginning dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A New Beginning klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A New Beginning ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A New Beginning oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A New Beginning içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Populous: The Beginning, bazen tanrı simülatörü olarak adlandırılan kült strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Populous: The Beginning Undiscovered Worlds, 1989da Bullfrog tarafından başlatılan kült "tanrı oyunları" serisinin üçüncü bölümü olan Populous: The Beginningin (başlangıçta Populous: The Third
PC için Mims Beginning, Black & White (oyuncunun birimler üzerinde tam kontrole sahip olmadığı) gibi oyunları anımsatan basit bir gerçek zamanlı stratejidir.
Monado: Beginning of the World, Nintendo Wii konsolunda nadiren temsil edilen jRPG türüne ait bir yapım.
Land of War: The Beginning, II. Dünya Savaşı sırasında Polonyada geçen bir FPS oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle